ĢIS diena Latvijā

Ziņo SIA Envirotech:GIS day

ĢIS diena – katru gadu, novembra 3.nedēļā visā pasaulē tiek atzīmēta Starptautiskā ĢIS diena, kuras ietvaros ĢIS lietotāji tiek laipni aicināti dalīties savā pieredzē un sasniegumos.
Papildināts
Pasākums norisināsies 15. novembrī Rīgā, Maskavas ielā 322, TV studijā, plkst. 10.00. Ar detālāku programmu varat iepazīties www.envirotech.lv lapā.

2007. gada 15. novembrī arī SIA Envirotech atzīmē Starptautisko ĢIS dienu, organizējot semināru ĢIS speciālistiem, studentiem un citiem interesentiem, ar mērķi veicināt diskusiju nozarē un tās attīstības iespējas. Visi, kam interesē un vēlas uzzināt vairāk par ĢIS, ir laipni aicināti apmeklēt ĢIS dienas pasākumu Latvijā , kas norisināsies 15. novembrī Rīgā, Maskavas ielā 322, TV studijā, kur Jums būs lieliska iespēja iepazīties ar jaunākajiem ĢIS sasniegumiem organizācijās, pašvaldībās un valsts iestādēs, kā arī individuāli tikties ar vadošajiem ĢIS speciālistiem.

Minētais pasākums ir kļuvis ļoti populārs ĢIS lietotāju vidū, un šogad pasākumā savu dalību ir apliecinājuši tādas ar ĢIS saistītas organizācijas kā Latvijas ģeotelpiskās informācijas aģentūra, LR Valsts zemes dienests, Valsts meža dienests, LR Aizsardzības ministrija, Latvenergo un daudzi citi, lai dalītos pieredzē par ĢIS un to pozitīvo nozīmi ikdienas darbos.

Pasākuma ietvaros ikvienam dalībniekam būs iespējams iegūt interesantu un aktuālu informāciju, piedalīties diskusijās, atrast jaunas iespējas ĢIS izmantošanā, kā arī rast risinājumus un atbildes konkrētām ikdienas problēmām organizācijā – kā Jums līdzīgas problēmas risina citi.

Plašāka informācija par ĢIS dienu Latvijā un Starptautisko ĢIS dienu pieejama Interneta mājas lapā www.envirotech.lv, pa tālruni +371 67215220 vai e-pastu info@gis.lv.

Lūdzu reģistrēties dalībai ĢIS dienas pasākumam pa tālruni +371 67215220 vai e-pastu info@gis.lv līdz š.g. 12.novembrim.

Birkas: , , ,

Viens komentārs to “ĢIS diena Latvijā”

  1. pb saka:

    Tiem, kas redz igauniski var paskatīties kāds ir bijis šis pasākums pie ziemeļu kaimiņiem iepriekšejos gadus un kāds tas būs šogad.
    http://www.nlib.ee/gispaev

Atstāt savu komentāru