LU 67. zinātniskā konference, Ģeomātikas sekcija

Vēlamies atgādināt, ka nākamo otrdien, 2009. gada 3. februārī, no 13:00 līdz 17:20 LU ĢZZF, Alberta ielā 10, 313. auditorijā darbosies Latvijas Universitātes 67. zinātniskās konferences Ģeomātikas sekcija. Sekcijas laikā savu veikumu prezentēs 12. runātāji, no kuriem trīs runās par brīvo/atvērto ĢIS programmatūru. Vienā no prezentācijām uzzināsim par brīvo lietojumprogrammatūru telpisko datu apstrādei, kam, visticamāk, par bāzi ir izmantots Ubuntu Linux distributīvs. Laipni aicināti visi interesenti. Ar precīzu pasākuma programmu varat iepazīties šeit.
Internetā ir pieejamas konferences prezentācijas.
Konkurss – lasiet tālāk. Papildināts

Zemāk attēlā ir redzami divi serveri jaunajā serveru mītnē. Jūsu uzdevums uzminēt kurš no viņiem uztur ĢISNet lapu. Savu variantu rakstiet komentāros līdz 3. februāra 16:00. Uzvarētājs tiks paziņots Ģeomātikas sekcijas beigās un pēcāk uzvarētājs saņems savu balvu – bezmaksas kausu alus (nevis alus kausu) kopā ar ĢISNet draudzīgo kolektīvu. Uzvarētāja izvēle būs netaisnīga, subjektīva un nepārsūdzama.

ĢISNet serveris iekš MII

ĢISNet serveris iekš MII


Tā arī neviens noteiktajā termiņā nespēja atminēt kurš no attēlā redzamajiem ir ĢISNet serveris. Minēšanu varēja atvieglot raksts par jauno serveri, kur bija norādīts, ka mūsu serverim ir tikai viens cietais disks. Pareizā atbilde – augšējais serveris. Par kartona kastes saturu mums datu nav, iespējams, ka tajā stāv kāda mūsu konkurenta serveris. Tā nu nācās pašiem izlietot galveno balvu.

Birkas: , , ,

3 komentāru to “LU 67. zinātniskā konference, Ģeomātikas sekcija”

  1. Zirneklītis saka:

    ĢISNet lapu uztur tas, kurš sabērts kartona kastē ;)

  2. janeks saka:

    Apakšējais, jo tam izskatās divi cietņi, cik nu var tai bildē saprast.
    Kaut kur jau tās kartes jātur…

  3. […] informāciju lūdzam skatīt pievienotajā apkārtrakstā. Idejas referātu tēmām var smelties iepriekšējo konferenču aprakstos, kur ir pieejama arī informācija par nolasītajiem referātiem. Informācija par šī gada […]

Atstāt savu komentāru