Kartona utilizācija, bērni un ĢIS

Profesionālais kretīnisms liek sevi manīt arī audzinot bērnus. Tā nu reiz tapa doma likt lietā reljefa modeli un utilizējamas kartona kastes, lieki teikt, ka šī rotaļa bērnam būs jāatkārto pēc kādiem četriem gadiem, jo pasākums padevās piņķerīgāks un interesantāks pašam nekā bērnam.

Par izejas materiālu tika ņemts jau labi pasen tapināts drumlina modelis, kura horizontāles drukājam darbiņam un rīcībā esošajam materiālam piemērotā mērogā, un varam sākt darboties.

Sākums.

Pārējam vien vajag nedaudz roku veiklības šķēres, koppapīru, adatatiņas un līmi. Visa darba apjomā būtu labi izmantot viena biezuma kartonu, mūsu gadījumā tas neizdevās.

Te nu nedaudz no procesa un necilais iznākums.

Sākums un starta materiāls -izdrukātas horizontāles, koppapīrs, un darbarīki :)

Necilais rezultāts

Necilais rezultāts

Precizitāte nav šī modeļa stiprā puse.

4 komentāru to “Kartona utilizācija, bērni un ĢIS”

  1. Janeks saka:

    BTW: tautasforums.lv bija ierakstiņš par 3d printeri, kuru labi varētu mēģināt izmantot šitādām izpriecām: http://www.tautasforums.lv/?p=1390

  2. Ahh. Fiziskie modeļi. Izskatās labi. AM kabinetā pie sienas ir Baltijas jūras dziļuma modelis vēl piedevām izkrāsots – uzreiz viss ir labi saskatāms :) Protams, saspraudes ir jāaizstāj ar līmi, ij mazliet ar ūdenskrāsām jāpaspēlējas. Vienīgais kas pietrūkst ir Prūnu mājas kastīte ;)

  3. Richlv saka:

    rezultaata bildes alt teksts ir “Necialis rezultāts” ;)

  4. Acīmredzot tai bildei vajadzēja “uzmundrinājumu”. Sekas ir kā kulaks uz acs – skaidri redzama reljefa erekcija.
    PS. – tas izskaidro kamdēļ komentārs bija marķēts kā SPAMs :)

Atstāt savu komentāru