Palasīt un pamācīties

Pavisam drīz tiks izdota grāmata Desktop GIS: Mapping the Planet with Open Source, kas var būt kā labs ievads tiem, kas interesējas par atvērtā koda ĢIS aplikācijām, to pielietošanas iespējām praksē. Man vēl šī grāmata nav un nezinu vai būs, bet tiem, kas vēlas iepazīties ar atvērtā koda programmatūru, iespējams ir rekomendējama literatūra ;)

6 komentāru to “Palasīt un pamācīties”

  1. marisn saka:

    Zināšanai – LU ĢZZF bibliotēkā vairākos eksemplāros ir pieejama GRASS ĢIS veltīta grāmata “Open Source GIS: A GRASS GIS Approach. Third Edition”. Cik zinu, šobrīd šīs grāmatas pirmais metiens jau ir izpārdots un šobrīd tiek sagatavots atkārtots grāmatas laidiens. http://www.grassbook.org/

  2. pb saka:

    Mmm ir vairākas grāmatas jau? Cik atminu tu biji iegādajis vienu eksemplāru. Lai neaizmirstās- pie manis ir viena gudra grāmata par statistiku aizķērusies, tā mazāk gudrā jau ir pie tevis :)

  3. marisn saka:

    Man personīgi bija otrā versija, taču tagad bibliotēkā ir pieejama trešā versija (ievērojami uzlabota). Eksemplāri ir až 15 (laikam) – tā ka daļa noteikti būs pieejama līdznešanai uz laiciņu. Pašam gan vēl nav sanācis tuvāk apskatīt – tikai mirklīti pārbraucu pāri saturam un bildēm :)

  4. pb saka:

    Mmmm tad jau būs laikam jāpaņem lieteratūra :) Kā nekā tagat varu griezt pasākumu uz urā ar Q6600. Varētu šonakt taisīt instal un testing fiestu :)

  5. nevārds saka:

    kāpēc noslēdzi, postēšanu iepriekšējā sadaļā, nedodot man tev atbildēt ?
    labi pēdējais posts iepriekšejam rakstam.

    *******************************************************************************
    Starp citu, uzliekot pēdējo versiju, viss aizgāja. Ko tagad teiksi ?
    Vai arī paspēji jau sazināties ar QGis izstrādātājiem un šie ieviesa to GEOMETRY ?
    Pats man kaut iekopēji, kas gūglē pirmais izleca . :))))
    ******************************************************************************

  6. pb saka:

    Nu nav mans uzdevums iedziļinaties un par nepateicību risināt tavas problēmas. Un lai nebūtu tukša muldēšana no tavas puses piedāvāju tev uzrakstīt rakstu par brīvi izvēlētu tēmu, kas atbilsts ĢISnet tematikai. Ja reiz esi tik viszinošs eksperts pamato savu viedokli.
    Un pie šī pašlaik cerams arī beigsim.

Atstāt savu komentāru