Atvērto ĢIS aplikāciju spēju salīdzinājums

Stefan Steiniger ir uztaisījis feinu salīdzinajumu un pārskata tabulu par atvērta koda Desktop ĢIS aplikāciju spējām un iespējām. Lieti noderēs tiem, kas neko no tā nezin vai balstās uz ticamākiem un mazāk ticamiem nostāstiem un sāgām. Tiem, kas šīs aplikācijas ir lietojuši nekā jauna nebūs, pārējiem gan būtu vērts iepzīties. Jebkurā gadījuma labs informācijas apkopojums salīdzināšanai.
Īpaši derīgs tiem fantastiem, kas cer ka izslavetajā GRASS GIS varēs zīmēt ūber kartes un atrisinās visas dzīves problēmas. Pirms izvēlēties aplikāciju iepzīstieties ar tās sniegtajām iespējām un noskaidrojiet vai šīs iespējas atbilst jūsu prasībām, lai pēc pirmajiem izmeiģinājumiem nevietā nav jāspļaudās.

Birkas: ,

3 komentāru to “Atvērto ĢIS aplikāciju spēju salīdzinājums”

  1. ledins saka:

    Salidzinajuma vairs nav

  2. rastepi saka:

    http://web.archive.org/web/20110722191916/http://www.spatialserver.net/osgis/
    būtu derīgi nokopēt salīdzinājumu, ja veel aktuaals

  3. Nekas nav mūžīgs un teju 4 gads vecs salīdzinājums daļai aplikāciju var būt ne pārāk aktuāls. Bet kā jau rastepi komentārā norādīts web.archive.org ir svētā un drošā kapsēta visam ;)
    Avots uz google dokumentu ir šeit https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Albk_XRkhVkzdGxyYk8tNEZvLUp1UTUzTFN5bjlLX2c&hl=en#gid=0
    Varbūt ir laiks taisīt salīdzinājuma revzīju un update…

Atstāt savu komentāru