Diskusijas ir atgriezušās

Pēc nelielas iespringšanas, diskusiju sadaļa ir atpakaļ. Visi interesenti laipni aicināti apmainīties ar viedokļiem diskusiju sadaļā. Vecajiem lietotāju vārdiem un parolēm vajadzētu darboties bez problēmām – ja ne – ziņojiet komentāros. Spēles noteikumi vecie – šeit nav Blefi un plika ķengāšanās tiks ravēta ārā. Tas pats attiecas uz pliku reklāmu un pirātisku/nelegālu lietu popularizēšanu. Cienīsim sevi un pārējos!
Noderīga atziņa – regulāri izmantojiet pg_dump/pg_dumpall datu bāzes rezerves kopijas veidošanai, jo atjaunošana no failu kopijas ir gana piņķerīga štelle.
Papildināts Pēc daudzkārtējiem publikas pieprasījumiem, diskusiju sadaļai ir pievienota RSS barotne, kurā irad atrodami jaunākie desmit diskusiju ieraksti. Lietojiet uz veselību!

Birkas: ,

3 komentāru to “Diskusijas ir atgriezušās”

  1. pb saka:

    Zupā! Atšķirība nop mysql postgres ir laikam krietni piekasīgāks šitādos gadījumos. Bet ja tā pasēņo nemaz tā nevar atrast infor par šitāda stiplā nokautas db atjaunošanu-tipa var bet detaļās nemaz tik dīki nekur nav aprakstīts.

  2. ivars saka:

    Tas protams ir labi, ka ir kur pajautāt/padiskutēt, vienīgi no mana subjektīvā (praktiskā ) viedokļa es būtu vēlējies
    a) rss fīdu, kas ziņo par jauniem postiem (kaut kā mazticams, ka manuāli bieži čekošu kas notiek forumā)
    b) mazāku apakšforumu skaitu- nu nav tik liels trafiks, lai būtu jēga forumu skaldīt un iespēja ietaupīt pāris lieki klikšķus nāk tikai par labu

  3. pb saka:

    a) meklēju bet uz sitiemnu priekš phpbb 3.0.0 rrs moduli neatradu-iespējams slikti meklēju
    b)labs aizrādijums diskusiju optimizācijai :)

Atstāt savu komentāru